Cuperus

Over ons

Persoonlijke aandacht

Bij Cuperus Belastingadvies & Administraties ligt een sterke nadruk op het adviseren, ondersteunen en ontzorgen van ondernemers, zodat zij zich meer kunnen richten op hun passie: ondernemen.

 

Complete service

Wij werken graag met feiten en cijfers, maar weten ook, mede dankzij de 31 jaar ervaring, dat feiten en cijfers niet het doel op zich zijn. Het aanbieden van belasting- en ondernemersadvies maakt de dienst compleet.

Zo krijg je meer inzicht in je financiële, fiscale en organisatorische prestaties en kun je je ambities en bedrijfsstrategie optimaliseren.

Petra Cuperus

Over ons

Het team van Cuperus Belastingadvies & Administratie

 

Petra Cuperus

Petra Cuperus is eigenaresse van Cuperus Belastingadvies & Administraties en heeft ruim 31 jaar ervaring in het vak, waarvan 6 jaar bij accountantskantoren en 25 jaar met haar eigen kantoor in Enschede. Door de ruime ervaring binnen de accountancy zijn er op het gebied van financiën en fiscaliteit nauwelijks geheimen meer.

Ebru Caglayan

Ebru Caglayan heeft de opleiding tot bedrijfsadministrateur gevolgd en werkt nu bij Cuperus als administratief medewerker. Ebru is o.a. verantwoordelijk voor het inboeken en het inrichten, uitvoeren en controleren van de administraties van verschillende ondernemingen.
  

Register Belastingadviseur

Altijd op de hoogte van de actuele fiscale wetgeving

Als lid van Register Belastingadviseurs (RB) zijn wij altijd op de hoogte van de actuele fiscale wetgeving.
Zo worden aangiften door ons dan ook deskundig en tijdig verzorgd.

Cuperus

Neem contact op

Cuperus Belastingadvies & Administraties

Laaressingel 80
7514 EV Enschede
053-7501861
info@cuperusbelastingadvies.nl

Contactformulier

Contact