Overzicht

Diensten

Administraties

Kies voor het uitbesteden van je administraties. Een goede belastingadviseur verdient zichzelf terug. Naast het verzorgen van je volledige administratie, ontvang je proactief advies.

Belastingaangiften

Je belastingaangiften uitbesteden? Wij nemen deze verantwoordelijkheid van je over en zorgen dat deze op correct en op tijd wordt ingeleverd bij de belastingdienst.

Belastingadvies

Wij helpen je tot nieuwe inzichten te komen. Ingewikkelde belastingzaken vertalen wij graag voor jou naar concrete oplossingen en heldere adviezen, zodat jij verder kan.

Jaarrekeningen

In overeenstemming met de juiste wet- en regelgeving stellen wij je jaarrekening op. Hierin vind je onder andere de balans, de winst- en verliesrekening en een heldere toelichting.

Ondernemersadvies

Wij adviseren en ondersteunen je graag bij allerlei vraagstukken om je financiële positie te verbeteren. Van de juiste rechtsvorm keuze en kostenbesparingen tot inventariseren van schulden.

Salarisadministratie

Wij verzorgen salarisadministratie voor bedrijven. Van loonstroken maken tot het doorvoeren en bijhouden van loonmutaties en het opstellen van loonaangiftes. 

Cuperus

Neem contact op

Cuperus Belastingadvies & Administraties

Laaressingel 80
7514 EV Enschede
053-7501861
info@cuperusbelastingadvies.nl

Contactformulier

Contact

Cuperus

Onafhankelijk advies en ondersteuning

Of je nu een onderneming wilt beginnen en niet weet hoe dit aan te pakken, of je al een eigen bedrijf hebt, maar je afvraagt of alles wel goed geregeld is, wij kunnen je onafhankelijk hierover adviseren en helpen. 

Misschien twijfel je wel over de rechtsvorm van de onderneming (eenmanszaak, vof of BV), of sta je op het punt om een bedrijfsauto aan te schaffen en weet je niet wat er allemaal bij komt kijken? Voor alle antwoorden op dit soort vragen kun je bij ons kantoor terecht.