Uitbesteden van salarisadministratie

Salarisadministratie

De salarisadministratie uitbesteden?

Je bent als ondernemer met personeel wettelijk verplicht om de salarisadministratie bij te houden. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of deze (grote) klus uit te besteden. 

Je wilt zeker weten dat je de salarisadministratie goed geregeld hebt. Daarom kan het verstandig zijn om salarisadministratie uit te besteden. Zo heb je zelf geen (maandelijks) omkijken naar bruto- en nettoloonberekeningen, jaaropgaven en de aangifte van loonheffingen. 

Salarisadministratie uitbesteden via Cuperus

Bij Cuperus zijn wij altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennen wij de fiscale en sociale wet- en regelgeving. 

Daarnaast voorzien wij je werknemers van een digitale omgeving waar zij zelf digitaal hun loonstroken en jaaropgaaf kunnen inzien.

 
 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van salarisadministratie uitbesteden via Cuperus? Samen met jou kijken we naar je wensen en brengen deze in kaart om vervolgens de kosten te bepalen.

Vul gerust onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je situatie helder te krijgen en de mogelijkheden samen te bespreken.

 

 

Loonadministratie goed geregeld

Medewerkers kunnen de loonstrook en de jaaropgave zelf raadplegen en downloaden.

Het verzorgen van een loonadministratie kan een complexe aangelegenheid zijn. In Nederland worden ieder jaar vele CAO’s. Het is belangrijk dat iedere loonstrook voldoet aan de van toepassing zijnde CAO en aan de wettelijke regels. De loonstroken hoeven niet meer te worden verspreid. De medewerker kan de loonstrook en de jaaropgave zelf raadplegen en downloaden in zijn/haar eigen digitale dossier. Ook de werkgever heeft een eigen dossier voor alle relevante gegevens. Natuurlijk zijn alle persoonsgevoelige gegevens beschermd.

Cuperus

Neem contact op

Cuperus Belastingadvies & Administraties

Laaressingel 80
7514 EV Enschede
053-7501861
info@cuperusbelastingadvies.nl

Contactformulier

Contact