Uitbesteden van administratie

Administraties

De administratie uitbesteden?

Er is weinig belangrijker voor je onderneming dan een overzichtelijke administratie. Je krijgt hierdoor namelijk niet alleen inzicht in de financiële zaken en hoe je bedrijf er voor staat, het is ook de basis van je jaarlijkse belastingaangifte.

Het is belangrijk dat je hierbij een volledige administratie voert. Zo voorkom je fouten in je belastingaangiftes en inkomstenbelasting. Maak je hierbij toch fouten dan kan dit leiden tot fikse boetes vanuit de Belastingdienst. Daarom kan het verstandig zijn om je boekhouding uit te besteden. Zo weet je zeker dat dit goed geregeld wordt en heb je zelf meer tijd over om je te richten op de kerntaken van je onderneming.

Financieel overzicht

Een goede boekhouding geeft tevens een helder beeld van je financiële situatie. Zo staan o.a. alle uitgaven en inkomsten in je boekhouding. Evenals niet betaalde facturen, aftrekposten en de uiteindelijke winst.

Doordat je een helder beeld krijgt van je financiële situatie kun je dus ook op tijd ingrijpen wanneer je merkt dat zaken niet goed gaan.

De voordelen

Naast meer overzicht in je administratie, heeft het uitbesteden van je boekhouding nog een aantal grote voordelen, waaronder:

  • Grote tijdsbesparing
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Nooit meer te veel belasting betalen
  • Gedeeltelijk of volledige ondersteuning

 

Administratie

Gemak, mogelijkheden en service

 

Kies zelf de aanpak die bij je past

De administratie kan door de ondernemer zelf gedaan worden, geautomatiseerd worden aangeleverd en ingelezen, of wanneer dit écht de voorkeur heeft: in een ordner aangeleverd worden. Elke ondernemer kan zelf beslissen welke werkzaamheden worden uitbesteed en welke zelf worden gedaan.

Het belangrijkste is dat de administratie geregeld wordt bijgewerkt. Hierdoor is informatie, dat van belang is voor het (bij)sturen van de onderneming, snel beschikbaar. Indien gewenst, zullen wij met plezier uitleg geven over de resultaten  en alle vragen die er leven, beantwoorden.

Cuperus

Neem contact op

Cuperus Belastingadvies & Administraties

Laaressingel 80
7514 EV Enschede
053-7501861
info@cuperusbelastingadvies.nl

Contact formulier

Contact